Holos Netwerk

Mariaplaats 4a
3511 LH Utrecht
Tel: 030 - 2900507

Massage is van oudsher een natuurlijke geneeswijze en vooral bekend om de beoogde effecten van ontspanning, soepelheid en welbehagen. Strijken en kneden verwarmen en versoepelen onze spieren en ons weefsel. Traditioneel wordt er in de massagepraktijk symptoomoplossend gewerkt. Ook de Holos massagetherapeut weet hoe hij een spier kan ontspannen of oprekken, maar hij weet bovendien hoe weinig zin dat heeft als de cliënt de spier daarna weer vastzet.

In de visie van Holos zijn lichaam en geest twee bestaansvormen die in wezen hetzelfde uitdrukken. Ons lichaam wordt gezien als de materiële, zichtbare vorm van onze geest en onze geest als de mentale, immateriële uitdrukking van ons lichaam. Hartkloppingen, versnellingen van de ademhaling, blozen en hakkelen zijn allemaal herkenbare voorbeelden van het feit dat ons lichaam ons gevoelsleven weerspiegelt. Volgens Holos zijn lichamelijke klachten dan ook geen toevallige gebreken van een kapot apparaat. Er kan een betekenis achter zitten die verband houdt met ons innerlijke leven. Door massages is het mogelijk de betreffende signalen op te vangen.

Holos heeft een uitgesproken visie met betrekking tot klachten en symptomen. Voordat u besluit om een behandeling van een Holos masseur of massagetherapeut te ontvangen of om bij Holos een opleiding of cursus te volgen, adviseren wij u om onze visie te lezen en te kijken of deze aansluit op de manier waarop uzelf tegen ziekte en gezondheid aankijkt. De Holos visie staat hier uitgebreider verwoord.Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy