Beter Gezond

Wie ben ik en wat is mijn visie

In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot holistisch therapeut. Gelukkig ben ik ook nog steeds volop in ontwikkeling, als persoon en als therapeut!

Een deel van mijn inzet is gebaseerd op mijn eigen levenservaring. Voor een deel ook als ervaringsdeskundige van chronische vermoeidheid en diverse andere klachten.

Graag stel ik mijn kennis en ervaring nu ten dienste van anderen die problemen met hun gezondheid ervaren. Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik een behandelmethode ontwikkeld die bij mij past en is gericht op de hele mens en zijn leven. Hierbij maak ik gebruik van een combinatie van de mogelijkheden van de op deze website genoemde natuurgeneeswijzen.

Mijn behandelmethode is gericht op de mens en zijn hele leven, zijn gezondheid of het ontbreken hiervan. Samen met de cliënt kijk ik naar de verschillende levensgebieden die gezamenlijk zijn geheel vormen. Bij ieder consult zal er onderzoek worden gedaan naar de stand van de mentale en fysieke situatie van de patiënt door middel van een anamnese (vraaggesprek) en zo nodig een energetisch onderzoek (meridiaanmetingen en/of lichaamsscan).Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy