Coaching en Therapie

Heleen van Echteld 1960 is hypnotherapeut en colourcoach, en gespecialiseerd in verlieskunde, stoppen met roken en afvallen. Zij werkt graag met verschillende technieken die bij jou als persoon passen. Mijn ervaring is dat door gebruik te maken van creatieve middelen je vanuit een andere invalshoek inzicht krijgt. Daardoor ontstaat een heel andere kijk op datgene waar je tegenaan loopt.

Gebruik van diverse methoden en technieken helpen je inzicht te verkrijgen in jouw manier van denken en daaropvolgend je gedrag en gevoelswereld. Voorbeelden hiervan zijnRET, Cognitieve Gedragstherapie, NLP, EFT, Cliëntgerichte Gespreks Therapie, Hypnotherapie, Verlieskunde en Dilemmacoaching.

Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van creatieve technieken, zoals de keuzeknikker en colourcoaching. Deze creatieve middelen brengen je in contact met een andere emotionele laag dan praten alleen kan doen.

Ik ga graag met jou op zoek naar de dieperliggende laag en oorzaak van hetgeen waarmee je worstelt. Belangrijk is om datgene weer naar boven te halen wat al diep van binnen zit zodat je weer in je eigen kracht gaat staan en de dagelijkse situaties weer aankan.

Iedere persoon, iedere klacht en ieders achtergrond is anders. Daarom is mijn aanpak bij iedereen anders. Het komt erop neer dat ik per persoon kijk wat er nodig is en op basis daarvan een keuze maak uit de verschillende werkwijzen die ik tot mijn beschikking heb. Ik zet hierbij mijn eigen ervaring en intuïtie in. Ik lever dus maatwerk!Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy