Firmitas Hulpverlening

Welkom bij Firmitas Hulpverlening.

 

Firmitas betekent ‘dé kracht’. 

 

Je mag zijn wie je bent!

Díe kracht ontstaat als mensen samen in openheid en vertrouwen met elkaar in gesprek op weg gaan. Firmitas Hulpverlening wil mensen die om welke reden dan ook die zijn vastgelopen in hun leven, op een persoonlijke en respectvolle wijze helpen weer in hun eigen kracht te komen.

Ieder mens is uniek. De wijze waarop we iets beleven en hoe iemand daarmee omgaat vraagt daarom om een zorgvuldige op de persoon afgestemde werkwijze.

We gaan samen kijken welke werkwijze het beste bij jou past.

 

Ik ben Laura de Jong en werk met veel plezier bij Firmitas. Hier werk ik graag om door middel van gesprek te werken aan vooruitgang en oplossingen bij iemands persoonlijke problemen en vraagstukken. Ik vind het iedere keer weer bijzonder wanneer ik mee mag maken dat mensen tot herstel komen.

 

Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van drie opgroeiende en inmiddels jong volwassen kinderen. Windsurfen, schaatsen, hardlopen, mountainbiken of wegdromen in een goed boek zijn dingen waar ik in mijn vrije tijd en samen met mijn gezin van geniet.

 

Kom tot herstel

Het is mijn visie dat als mensen inzicht te krijgen in de kern wat ze als probleem ervaren of daar waar ze in vastlopen.

Dit de eerste stap is naar herstel, waardoor echte verandering mogelijk wordt.

 

Creatief maak ik gebruik van verschillende methoden, technieken en ervaring, gefundeerd door mijn diverse opleidingen. Hiermee heb ik veel mensen uit verschillende doelgroepen verder kunnen helpen.

 

Kenmerken van mijn werkwijze zijn:

Persoonlijk en betrokken 

Respectvol

Zorgvuldig, rechtstreeks en spiegelend

Open en begripvol

Relativerend en een vleugje humor

 

 

 Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy