Palembangweg 170

1335 HM Almere

036-5251084

   

welkom@ghaav.nl

www.ghaav.nl

Ghaav

DE SCHOONHEIDSSALON IN ALMERE

Welkom op de website van GHAAV, dé schoonheidssalon van Almere Buiten. Graag stel ik me aan je voor:

Mijn naam is Ellen van der Laan, ik heb 32 jaar als verpleegkundige gewerkt. Door het rennen en vliegen wat je doet in de zorg ben ik eens goed gaan nadenken. Ik miste vooral dat je geen tijd hebt om aandacht te geven aan mensen en kwam er zo ook achter dat ik mezelf voorbij liep en vergat goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor is GHAAV ontstaan.


Mijn instituut is aangesloten bij de Branche Organisatie ANBOS. Dit garandeert je kwaliteit, professionaliteit en hygiëne. Ik werk met huidverzorgingsproducten die parabeen vrij zijn en niet zijn getest op dieren. Je kan je behandeling aanvullen met voedingssupplementen van LavieSage, deze zijn 100% natuurlijk. Een stralende huid komt van twee kanten, zowel van binnen als van buiten.

Als eerste bespreekt je met mij je wensen, je krijgt een professionele huidanalyse en in overleg met je stel ik een behandelplan op. Welk schoonheidsdoel wilt je behalen en welke gespecialiseerde behandeling is het meest geschikt voor je? Speciale salonbehandelingen, aangevuld met verzorgingsproducten voor thuisgebruik en voedingstips laten je huid er jonger uitzien.Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy