Heidi Vijverberg, praktijk voor therapie en coaching

Net als jij heb ook ik al een hele reis achter de rug.

de feiten

Ik ben opgeleid aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam in de integratieve psychotherapie, relatietherapie en hypnotherapie. Daarnaast heb ik me geschoold in EMDR, individuele systemische opstellingen en in speels coachen (combinatie van Voice Dialogue en psychodrama). Ik ben in het bezit van het ECP, het European Certificate for Psychotherapy.
Eerder studeerde ik Algemene Letteren, deed ik de Pabo en volgde de post-hbo opleiding ‘Bewegingsexpressie in de begeleiding en hulpverlening’. Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk.

het gevoel

Thuisgekomen te zijn in een vak dat me helemaal past. Een vak waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan. Mijn cliënten omschrijven me als warm, empathisch, scherp en open. “Alles mag er zijn bij jou”, krijg ik vaak terug.

eigen ontwikkeling

In mijn therapeutschap kan ik veel van alle cursussen en trainingen die ik zelf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb gevolgd, kwijt. Eén daarvan noem ik in het bijzonder: de Zijnsoriëntatie. Elementen uit deze stroming, een combinatie van de westerse psychologie en het oosterse boeddhisme, vind je ook in mijn aanpak terug.

 Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy