Kindercoach Haarlem

Stefanie Viëtor-Boer

Kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapeut

Ik ben getrouwd en ben moeder van twee dochters. Ik woon in Haarlem. Ik heb een aantal jaren als advocaat gewerkt, gespecialiseerd in onder meer familierecht. In mijn advocatenpraktijk had ik regelmatig te maken met kinderen die vanwege de scheiding een moeilijke tijd doormaakten. Ouders wilden voor hen het beste, maar wisten niet altijd hoe dat te realiseren. Het werd mijn wens om er voor te zorgen dat kinderen zo goed mogelijk door het scheidingproces heen komen en hun stem wordt gehoord.

Inmiddels werk ik met veel plezier als coach en integratief therapeut in mijn praktijk in Haarlem-Zuid met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 20 jaar. Hulpvragen mogen maar hoeven niet gerelateerd te zijn aan een scheidng.

Naast mijn full-time juridische werk heb ik mij steeds op vrijwillige basis beziggehouden met het welzijn van kinderen. Zo heb ik met veel plezier gewerkt bij de kinderrechtswinkel en later als mentor van jeugdige gedetineerden. Daarnaast begeleidde ik moeders die - al dan niet samen met hun jonge kind - gedetineerd waren. Tot oktober 2013 was ik ook werkzaam bij de Kindertelefoon Haarlem.Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy