Kind in beweging

Over mij

Mijn naam is Maaike Mathot-Wieringa. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. In 1997 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en heb daarna zo’n zeven jaar met veel plezier gewerkt in een verpleegtehuis. In 1999 ben ik ook afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de Pabo en sindsdien ben ik werkzaam als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs.

Het werken met kinderen binnen het basisonderwijs bevalt mij zeer goed. Helaas zie ik binnen het basisonderwijs regelmatig kinderen van wie de ontwikkeling vastloopt en die op een of andere manier best wat extra hulp kunnen gebruiken. Als groepsleerkracht heb ik de tijd en ruimte niet om deze kinderen te helpen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarbij ik weer als therapeut aan het werk kon gaan met deze kinderen. Bij de post Hbo registeropleiding Psychomotorische Kindertherapie vond ik wat ik zocht. In 2011 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Nu heb ik aan huis een eigen praktijk voor psychomotorische kindertherapie en begeleiding.

Doordat ik zelf leerkracht (en moeder) ben, weet ik goed wat er in deze tijd allemaal van een kind gevraagd wordt. Dat valt voor een goed functionerend kind al niet mee, laat staan als je als kind even wat minder lekker in je vel zit. Graag breng ik deze kinderen weer in beweging zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en vol vertrouwen als zichzelf de wereld in kunnen gaan.

 Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy