Praktijk voor Reflexzonetherapie '8'

De therapeute Jolanda van Viersen

De therapeute in Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’ ben ik, Jolanda van Viersen.

In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding Reflexzonetherapie succesvol afgerond. Na mijn beëdiging ben ik officieel gestart met Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’.

Al in 2002 begon ik met behandelen. Kennis uit boeken in combinatie met (eigen) ervaring is meer dan de som der delen, vind ik. Het praktisch werken blijkt telkens weer een grootse leermeester.

Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten merkbaar op lichamelijk, mentaal, geestelijk en energetisch vlak.
Mijn behandelingen zie ik als een uitnodiging tot reageren, daarbij volledig vertrouwend op de ‘eigen wijsheid’ van ieders lichaam en geest. Dat wat komt is heilzaam, op ieders eigen unieke manier en vooral in ieders eigen tempo.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met o.a. hatha yoga, Do-In yoga, de meridianenleer uit de Chinese geneeswijzen, Touch for Health, de polariteitleer. Daardoor heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken.

Door het volgen van na- en bijscholingen, die jaarlijks verplicht worden gesteld door de beroepsvereniging en deelname aan een intervisiegroep met collega reflexzonetherapeuten, blijf ik up to date van de nieuwste technieken en inzichten.

 Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy