Piersonstraat 22

3317 RG Dordrecht

078-6210246/06-52381571

   

jolanda@praktijkspel.nl

www.praktijkspel.nl

Praktijkspel

Ik ben Jolanda Salwegter, speltherapeut en spelagoog.

Zowel kinderen als spelen liggen mij na aan het hart.

Ik kan enorm genieten van een kind dat op gaat in zijn spel en in de loop der jaren is het belang van spel voor de ontwikkeling van een kind voor mij steeds duidelijker geworden. Naast de kracht van spel geloof ik in de eigen kracht van een kind.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Inholland Academy als cliënt-centered speltherapeut, daarvoor heb ik in 2000 de opleiding spelbegeleiding gedaan aan de Hogeschool Utrecht. Sinds februari 2014 heb ik in Dordrecht mijn eigen praktijk gestart: Spel!, praktijk voor speltherapie en spelbegeleiding. Om mij als therpeut te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig nascholing op het gebied van speltherapie en spelontwikkeling. Bijvoorbeeld over het behandelen van trauma’s en hechtingsproblematiek binnen de cliëntcentered speltherapie, maar ook over spel en kinderen met autisme.

Behalve voor Spel!, werk ik als spelagoog bij de Gemiva-SVG-groep, met kinderen met een verstandelijke beperking. Mijn praktijk Spel! is gevestigd bij mij aan huis in Dordrecht, wat zorgt voor een grote flexibiliteit. Daarnaast heb ik in Gorinchem een tweede locatie binnen een basisschool.Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy