Nina Simonestraat 122

6451 ED Nijmegen

024-3540608 / 06-21111517

   

info@zichtbaarinzicht.nl

www.zichtbaarinzicht.nl

Praktijk Zichtbaar in Zicht

Lily Gruitrooij; ik ben de oprichtster van Zichtbaar in Zicht.

De afgelopen 20 jaar werkte ik in zowel de slachtoffer- als de dader-hulpverlening in verschillende settings: als hulpverlener in een opvanghuis, familietherapeut (waarvan ruim 14 jaar binnen een tbs-kliniek) en als begeleider binnen de psychiatrie en verslavingszorg. Anderen zien mij als een echte ‘bruggenbouwer’ in hart en nieren.

 

De brug tussen slachtoffer, dader en hulpverlener


Naast deze werkervaring heb ik een een bewogen leven geleid, waardoor ik de nodige levenservaring heb opgedaan. Met mijn ervaring en achtergrond weet ik als geen ander, hoe belangrijk het is, dat je goed wordt geïnformeerd en weet waar je welkom bent met je (hulp-)vragen.

In gesprekken met slachtoffers en met daders in de tbs- kliniek of gevangenis blijkt, dat deze mensen zich niet altijd gehoord en/of begrepen voelen. De afstemming tussen bijvoorbeeld de tbs-kliniek en gevangeniswezen verloopt soms moeizaam. Er is nog geen duidelijk centraal aanspreekpunt. Ook is er geen organisatie, waar de familie van de dader terecht kan. Zichtbaar in Zicht stemt dit op elkaar af.

Daders en slachtoffers bestaan niet.

Het is een tijdelijke rol en zegt niets over wie jij als persoon bent.Contact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle a/d IJssel

info@agczkompas.nl
www.agczkompas.nl

Privacy Policy